Gratis verzending vanaf €75,-

Alles over randloze wissellijsten

13 mei 2019

Alles over randloze wissellijsten

Of je nu een printje, poster, fotografie in een randloze wissellijst gaat inlijsten, alles moet goed op elkaar zijn afgestemd. In dit artikel leggen we je uit wat een randloze wissellijst is, en hoe je een randloze wissellijst voorziet van een inlijsting.

 

Randloze wissellijst met foto

 

Wat is een randloze wissellijst?

Allereerst leggen we je graag uit waaruit een randloze wissellijst bestaat. Een randloze wissellijst bevat een plexiglas plaat, een achterwand, clipjes en twee ophanghaakjes. De twee ophanghaakjes zitten er op om te zorgen dat je de lijst zowel staand als liggend kan ophangen. Dit type wissellijst heeft een aantal voordelen; waaronder het lichte gewicht en de eenvoud waarmee je een inlijsting vervangt.

 

Achterzijde met los clipje van een randloze wissellijst

 

Randloze wissellijst voorzien van inlijsting

Een randloze wissellijsten heeft aan de achterzijde een aantal clipjes zitten. Deze schuif je in een handomdraai naar buiten toe. Doe dit voorzichtig om krassen te voorkomen. Haal de plexiglas plaat uit de lijst, voeg je inlijsting toe, en lijn deze goed uit met de achterplaat van de wissellijst. Hierna plaats je voorzichtig de plexiglas plaat terug en schuif je de clipjes terug op hun locatie.

 

Randloze wissellijst met foto en passepartout

 

Randloze wissellijst met passe-partout

Is je inlijsting kleiner dan de lijst? Dan kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van een passe partout. Met een passe partout komt je inlijsting pas echt tot zijn recht én je kan hierdoor ook een extra kleur toevoegen aan bijvoorbeeld een zwart-wit foto. Let bij het kiezen van een passe partout goed op dat de buitenmaat gelijk is aan het formaat lijst.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een (randloze) wissellijst? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.