Gratis verzending vanaf €75,-

Alles over waterdichte en stormbestendige stoepborden

7 augustus 2019

Alles over waterdichte en stormbestendige stoepborden

In ons regenachtige kikkerlandje is het niet onverstandig om te kiezen voor een waterdicht stoepbord. Want weer of geen weer, jouw bedrijf moet natuurlijk gepromoot worden. Wij vertellen je alles wat je moet weten of waterdichte stoepborden.

Stoepbord DutchPro Zilver op een brug

Bescherming van posters

Het grootste voordeel van waterdichte stoepborden is de bescherming van de posters. Je voorkomt hiermee dat de posters in het stoepbord keer op keer vervangen moet worden. Zo kan jij je bezig houden met dingen die écht belangrijk zijn. Wist je ook dat al onze stoepborden met watertank zijn voorzien van een frame met klikprofiel? Dit maakt het zeer eenvoudig om posters in het stoepbord te vervangen.

Een goede basis

De meeste waterdichte stoepborden, zoals de stoepborden DutchPro, zijn voorzien van een sterke en grote watertank. Als deze gevuld is met zand, grind of water zorgt het voor zeer goede stabiliteit. Maak je hierbij geen zorgen om het verplaatsen. De watertank is voorzien van wieltjes waardoor de mobiliteit niet in het geding komt. Een watertank biedt nóg een groot voordeel. Het frame is in een handomdraai in de watertank te plaatsen, zonder gebruik te hoeven maken van gereedschap.

Beschermd tegen harde wind

De watertank en het frame zijn aan elkaar verbonden door middel van twee sterke veren en in sommige gevallen een U-frame. Deze veren en het U-frame zorgen ervoor dat het frame licht meebeweegt als het stoepbord harde wind vangt. Hierdoor valt hij niet om en loop je geen risico dat onderdelen beschadigen.

Stoepbord Premium Zilver op brug

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een waterdicht en stormbestendig stoepbord? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over stoepborden. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.