Gratis verzending vanaf €75,-

Bannershandel voor de mooiste banners

6 oktober 2015

Bannershandel voor de mooiste banners

Bij de bannershandel van Signerie vindt u altijd een banner die bij uw wensen en doelgroep past. U kunt bij ons kiezen voor verschillende modellen banners in allerlei formaten.

Tafel Banners

Zo kunt u kiezen voor een van onze kleine Tafel Banners die u makkelijk kunt meenemen naar beurzen of een andere gelegenheid om uw bedrijf te promoten. Deze banners zitten in een mooi banners systeem, dat licht van gewicht is en een chique uitstraling heeft.

Roll-up Deluxe

Of wat dacht u ervan om uw banner in een Roll-up Deluxe te zien? Dit bannersysteem is, zoals de naam al doet vermoeden, luxer en steviger dan andere systemen. Bovendien wordt uw banner middels een kliksysteem vastgemaakt, zodat u uw banner kunt hergebruiken.

Wanneer u ervoor kiest om uw banner met een bannersysteem te bestellen, krijgt u het helemaal klaar voor gebruik geleverd. Zo kunt u in een mum van tijd uw banner opzetten en uw klanten betoveren met uw reclame.

U kunt ook alleen voor de bedrukking van een los Banner Doek kiezen of een banners systeem los bestellen, zodat u zelf aan de slag kunt gaan thuis.

Bestel nu en profiteer van onze mooie prijzen!

Voor advies kunt u mailen naar verkoop@signerie.nl.

Banner Roll-up Deluxe

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.