Gratis verzending vanaf €75,-

De beste kliklijsten voor buiten

12 februari 2019

De beste kliklijsten voor buiten

Kliklijsten worden gezien als de meest ideale manier om snel wisselende promotionele acties te tonen. Dankzij de voorgeboorde montage gaten kan de lijst eenvoudig op veel plekken worden opgehangen. Mag er niet geboord worden, dan gebruik je tweezijdige klevende strips. Zodra deze hangt, is de inhoud in een handomdraai te vervangen door middel van het handige klikprofiel. De anti reflectie folie zorgt er voor dat jouw poster beschermt blijft tegen vocht, vuil en uv-straling. Al met al de perfecte oplossing voor de drukke ondernemer. Maar hoe kies je de juiste kliklijst voor buiten?

Waterdichte kliklijsten met beveiliging

Vandalisme-proof of niet?

Het belangrijkste om mee te nemen bij het kiezen van een kliklijst voor buiten is of deze vandalisme-proof dient te zijn. Hangt de kliklijst op een locatie waar geen toezicht is, of waar vaker vandalisme plaatsvindt, dan kan je het beste kiezen voor een waterdichte kliklijst met inbus slot. Denk aan locaties als stations, winkelgevels of zwembaden. Mocht je wel toezicht hebben op de kliklijst en niet bang zijn dat er vandalisme plaatsvindt, kan je het beste kiezen voor de meest gebruikelijke waterdichte kliklijst.

Waterdicht kliklijst aan wand

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een kliklijst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze productspecialisten assisteren je graag bij al jouw vragen over kliklijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.