Gratis verzending vanaf €75,-

Creatief met krijtstiften

4 april 2019

Creatief met krijtstiften

Met krijtstiften kun je een hoop kanten op. Ze kunnen eigenlijk op elke niet poreuze ondergrond worden gebruikt. Dit betekend dat ze te gebruiken zijn op keramiek, glas, metaal en nog veel meer ondergronden. In dit artikel geef ik je een aantal leuke tips om creatief aan de slag te gaan met krijtstiften.

Krijt tekening op een tafel krijtbordje

Tekeningen op een krijtbord

Vanzelfsprekend leent een krijtbord zich uitermate goed om beschreven te worden met een krijtstift. Heb je thuis een krijtbord staan, zet er dan bijvoorbeeld een leuke quote of tekening op. Gebruik je het krijtbord in een restaurant of winkel, denk dan goed na over de (promotionele) boodschap die je wil overbrengen. Vergeet hier vooral niet het bekende gezegde: less is more.

Overzicht van diverse gekleurde krijtstiften

Raamtekening met krijtstift

Je bent waarschijnlijk wel eens een winkel tegen gekomen waar de ramen beschreven zijn met krijtstiften. Ook rond de kerstperiode is dit een veel voorkomende manier van decoreren. Maar hoe maak je zo’n tekening? Heel simpel: zoek werktekeningen van hetgeen wat je wilt afbeelden op het raam en print deze uit. Als vervanger kan je ook schetsen op een stuk papier. Plak de werktekening of schets op het raam, en voilà, je hoeft alleen nog maar de lijnen over te trekken.

3 tips

  • We raden aan om de krijtstiften liggend te bewaren. Hiermee voorkom je dat de punt uitdroogt of dat deze juist gaat lekken.
  • Schud de krijtstiften altijd goed voor gebruik om te zorgen dat de inkt zich goed in de krijtstift verspreidt.
  • Wil je iets corrigeren? Gebruik dan een natte doek, of de punt van de natte doek. Veeg het oppervlak hierna wel weer droog want anders krijg je strepen.

Heb je hulp nodig bij het bestellen van krijtstiften? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten je graag bij al jouw vragen over krijtstiften en krijtborden. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.