Gratis verzending vanaf €75,-

De 3 leukste kinderkamer krijtborden

30 januari 2019

De 3 leukste kinderkamer krijtborden

Kinderen vinden het heerlijk om creatief bezig te zijn met een krijtbord. Ze maken er tekeningen op of laten leuke berichtjes achter. Naast dat een krijtbord erg leuk is, is deze ook nog eens functioneel. Woordjes oefenen of andere huiswerk opdrachten worden door kinderen met plezier uitgevoerd en zijn binnen mum van tijd klaar.

Magnetisch krijtsticker in keuken

(Magnetische) krijtstickers

Wil je niet een klein krijtbord ophangen of de gehele muur vol schilderen met krijtverf? Kies dan voor een (magnetische) krijtsticker. Deze zelfklevende stickers bevestig je eenvoudig op locaties met een gladde ondergrond, zoals een deur. Wil je geen standaard vorm, kijk dan bij onze krijtstickers.

Krijtbord huis in kinderkamer

Krijtbord in de vorm van een huis

Het meest speels ogende krijtbord binnen ons assortiment. Het krijtbord is eenvoudig weer schoon te maken met een vochtige doek en is te beschrijven met zowel krijtjes als krijtstiften welke je na gebruik in de ‘schoorsteen’ kunt plaatsen.

Steigerhouten krijtbord kindertafel

Speeltafel en krijtbord in één

Schooltje spelen met een echt krijtbord of een perfecte tafel voor de speelpoppen. Met de multifunctionele speeltafel krijtbord steigerhout kan het allemaal. Het krijtbord biedt ruimte voor de leukste tekeningen en door de stevige constructie van steigerhout kunt u het ook als bankje gebruiken.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je een vraag over een van onze krijtborden of krijtstickers, vraag het gerust aan een van onze productspecialisten via onze klantenservice.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.