Gratis verzending vanaf €75,-

De 3 mooiste wissellijsten

6 maart 2019

De 3 mooiste wissellijsten

Wij zeggen altijd: een mooie foto verdient een mooie lijst. Maar het kan aardig lastig zijn om te kiezen tussen verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. En toen wij het er zelf over hadden, vroegen wij ons af wat nou eigenlijk de mooiste wissellijsten zijn? Wij zochten het voor je uit!

Moderne wissellijst van vergrijsd hout op een tafelje

Modern met vergrijsd hout

Deze eigentijds ogende wissellijst met een profiel van licht vergrijsd hout is ideaal voor het inlijsten van foto’s. De wissellijst past perfect binnen het ongedwongen en gezellige landelijke interieur. Kies voor zwart-wit foto’s als je de rust en eenvoud wil bewaren en gebruik kleuren foto’s voor een mooi kleuraccent.

Chique wissellijst van teak hout op een dressoir

Wissellijst met een bijzondere hout-kleur

Teak hout is jarenlang een van de meest populaire houtsoorten geweest. Het is zeer duurzaam, impregneerbaar en eenvoudig te zagen of schaven. Deze chique wissellijst heeft een dun profiel van 15 mm dat in combinatie met de prachtige teak-kleur past perfect bij een klassiek interieur.

Hippe rode wissellijs op een bureau

Hippe rode lijst voor de leukste prints

Rood, roder, roodst! Een opvallende kleur die gegarandeerd de aandacht trekt in elke ruimte. Erg leuk om een print of poster in te lijsten. De hippe wissellijst past goed in een modern interieur of een kinderkamer.

Wissellijst combinatie tip

Gebruik bij het inlijsten van jouw favoriete foto een passe partout. Zo richt je de aandacht écht op het kunstwerk of jouw favoriete foto. Geen zin om alles samen te stellen? We hebben speciaal een aantal voorgeselecteerde combinaties samengesteld wissellijsten met passe partouts.

Standaard meegeleverd

Voor alle wissellijsten geldt dat ze van een MDF achterwand met draaiveren zijn voorzien. Ook leveren wij wissellijsten met een formaat boven de 50x70 cm met een polystyreen plaat in plaats van glas. Dit voorkomt schade tijdens transport en biedt meer veiligheid als de lijst thuis aan jouw muur hangt.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een van onze wissellijsten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over lijsten. Je kan bellen naar085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.