Gratis verzending vanaf €75,-

De beste kliklijsten voor binnen

23 oktober 2019

De beste kliklijsten voor binnen

Kliklijsten kom je tegenwoordig overal tegen: van sportvelden tot festivalterreinen en van scholen tot het openbaar vervoer. Toch blijft de meest gebruikte toepassing kliklijsten voor binnen. In dit artikel vertellen we je hier graag meer over.

Kliklijst Zilver aan wand

Scherp geprijsd met alle handigheden

Verreweg de meest gebruikte kliklijsten zijn onze Kliklijsten Aluminium 25mm. Deze kliklijst beschikt naast een altijd scherpe prijs over alle handigheden die je mag verwachten van een kliklijst. Zo wordt er ophangmateriaal meegeleverd, is het klikprofiel in een handomdraai te openen en kan je de lijst zowel horizontaal als verticaal ophangen. Meestal worden deze lijsten gebruikt voor mededelingen, vluchtplattegronden en promotionele uitingen. De kliklijsten zijn beschikbaar in de formaten A4, A0 en alles hiertussen in.

Kliklijsten vintage aan wand

Uniek en vernieuwend

Wie een unieke kliklijst wil hebben, kan het best kijken naar onze vintage serie. Deze kliklijsten hebben een vernieuwende kleur die zeker weten zal opvallen. En naast opvallen geven ze ook nog een stoere uitstraling. Deze lijsten worden het meest toegepast in horeca voor het mededelen van promotionele uitingen.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van kliklijsten voor binnen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over kliklijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.