Gratis verzending vanaf €75,-

De beste kliklijsten voor festivals

11 juni 2019

De beste kliklijsten voor festivals

Als je een evenement organiseert, zoals een festival, is het van groot belang dat je de juiste doelgroep bereikt. Vaak gaat dit via uitingen als social media, maar vaak ook nog de ouderwetse poster. En juist voor die posters is een waterdichte kliklijst de beste oplossing.

Waterdichte kliklijsten aan muur

Waterdicht en gebruiksvriendelijk

Als je iets wil promoten hang je de poster niet alleen binnen, maar ook buiten. De meeste standaard kliklijsten zijn hier niet voor gemaakt. Dit resulteert vervolgens in een onleesbare poster die weer gewisseld moet worden. Gelukkig kun je ook kiezen voor een waterdichte kliklijst. Deze zien er vrijwel hetzelfde uit als de standaard kliklijsten, alleen zijn deze kliklijsten voorzien van een sluit-rubber. Deze houdt vocht en vuil tegen, waardoor de poster goed beschermd blijft.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een waterdichte kliklijst? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over kliklijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.