Gratis verzending vanaf €75,-

De beste lijsten voor jouw vakantiefoto

25 juni 2019

De beste lijsten voor jouw vakantiefoto

Als je terug komt van vakantie is het weer tijd om alle mooie vakantiefoto’s te laten zien en te delen met vrienden en familie. Hierna verdwijnen vakantiefoto’s helaas vaak weer in een kast. Wat natuurlijk ook leuk is, is om jouw foto’s in te lijsten.

Multi fotolijst met vakantiefoto's aan wand

Meerdere foto’s in één lijst

De multi-fotolijsten bieden zoals de naam al doet vermoeden, ruimte voor meerdere foto's'. Gezien vakantiefoto’s meestal in een reeks worden genomen, is een dergelijke fotolijst een goede optie. Deze fotolijsten zijn beschikbaar in drie verschillende types en diverse kleuren.

Randloze wissellijst met vakantie fotol aan wand

Wissellijst zonder lijst

Het klinkt vreemd: een foto- of wissellijst zonder lijst. Zo ziet het er gelukkig niet uit! Door het ontbreken van de omlijsting ligt alle focus op de ingelijste vakantiefoto. Omdat de inhoud van de randloze wissellijsten eenvoudig te vervangen is kan het leuk zijn om regelmatig de inhoud vervangen. Met de verschillende formaten die we aanbieden is er altijd wel een randloze wissellijst voor jouw vakantiefoto.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een wissellijst voor jouw vakantiefoto? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over wissellijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.