Gratis verzending vanaf €75,-

Dé lampen van dit seizoen

3 oktober 2019

Dé lampen van dit seizoen

Nu de dagen weer korter worden en de temperatuur daalt, is er weer meer behoefte aan goede verlichting. In dit artikel beschrijven we een aantal van de leukste lampen van dit seizoen.

Diverse hangende kooldraadlampen

Authentieke kooldraadlampen

Voor wie op zoek is naar een klassieke lamp kan terecht bij onze kooldraadlampen. Deze warme en sfeervolle lampen worden vaak met de hand gemaakt en zijn vrijwel altijd dimbaar. Door het met de hand gemaakte glas zie je de prachtige kooldraden schitteren.

Curl lamp met krullend filament

Hippe filament led lampen

Verreweg het meest populair zijn onze filament led lampen. Deze energiezuinige vervangers voor de kooldraadlamp geven vrijwel dezelfde lichtwarme en sfeer, alleen dan een stuk beter voor je portemonnee. Neem bijvoorbeeld onze Calex LED Filamentlamp Edison Curl Gold Ø64mm E27 4W. Deze led lamp met een krullend filament geeft gegarandeerd sfeer!

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een led filament lamp? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over lampen. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.