Gratis verzending vanaf €75,-

De leukste krijtborden voor buiten

12 maart 2019

De leukste krijtborden voor buiten

Dat krijtborden zorgen voor een leuke uitstraling hoef ik je waarschijnlijk niet te vertellen. Ze zijn er in vele vormen, maten, kleuren en toepassingen en je komt ze op steeds meer plekken tegen. Ondanks de populariteit zien we de krijtborden voornamelijk binnen hangen, en eigenlijk bijna niet buiten. Dat vinden wij erg zonde, gezien een krijtbord een leuke toevoeging kan zijn voor een tuin of terras.

Krijtborden voor buiten aan de muur

Krijtborden die bestand zijn tegen weer en wind

Er is een type krijtbord dat gemaakt is om buiten op te hangen of neer te zetten: krijtborden buiten. Deze krijtborden zijn gemaakt uit een speciaal materiaal wat het krijtbord bestand maakt tegen weer en wind. Het leuke aan dit bord is dat je hem op verschillende manieren kan ophangen. Zo kan je gebruik maken van afstandhouders of van de meegeleverde schroefjes en plugjes gebruiken.

Krijtbord steigerhout voor buiten

Krijtborden met steigerhouten lijst

Ook onze niet magnetische krijtborden met steigerhouten lijst zijn in theorie geschikt voor buiten. Deze prachtige handgemaakte krijtborden met steigerhouten lijst kunnen eenvoudig worden opgehangen aan een wand. De robuuste houten omlijsten past ook erg goed in een tuin-omgeving. Een mooie creatie gemaakt en deze voor langere tijd communiceren? Zorg er dan voor dat het krijtbord op een droge plek komt te hangen onder bijvoorbeeld een afdak. Zo blijft deze altijd mooi!

Kinder krijtbord huis voor buiten

Oók leuk voor in de tuin

Net als bij de krijtborden met steigerhouten lijst geldt dat deze voor buiten kunnen worden toegepast. Het is erg leuk om met mooi weer een krijtbord voor kinderen in de tuin te zetten. Zo kunnen de kinderen leuke tekeningen maken én van het zonnetje genieten. Dat noemen wij pas een win-win!

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een (multi) fotolijst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over fotolijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.