Gratis verzending vanaf €75,-

De leukste krijtstoepborden

21 maart 2019

De leukste krijtstoepborden

Het is 20 maart geweest, en dat betekent dat het weer lente is. De dagen worden weer langer, de temperatuur stijgt en de gasten gaan weer op het terras zitten. Een echte must voor jouw terras is dan natuurlijk een krijtstoepbord. Je kan hier op speelse wijze een daghap of aanbieding op communiceren, en door de creatieve omlijsting valt jouw zaak zeker op! Maar wat zijn nou eigenlijk de leukste krijtstoepborden? Wij vertellen je graag wat wij de leukste krijtstoepborden vinden.

Krijtstoepbord Steigerhout

Compact krijtstoepbord met vintage uitstraling

Handzaam van formaat en een prachtige omlijsting van grijs steigerhout: het Krijtstoepbord Steigerhout 46x80 cm. Dit compacte krijtstoepbord is kleiner dan de gebruikelijke krijtstoepborden, maar is tegelijkertijd groot genoeg voor een optimaal bereik van jouw klanten. De grijsbruine steigerhouten omlijsting zorgt voor een vintage uitstraling en komt rechtstreeks uit onze ambachtelijke lijstenmakerij.

Krijtstoepbord Steigerhout Blank

Hip krijtstoepbord van blank steigerhout

Een prachtige samensmelting tussen vakmanschap en moderniteit: het Krijtstoepbord Steigerhout Blank 75x135 cm. Het onbewerkte blanke steigerhout zorgt voor een frisse en hippe uitstraling en komt net als bovengenoemd product, rechtstreeks uit onze ambachtelijke lijstenmakerij.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een krijtstoepbord? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over krijtstoepborden. Je kan bellen naar085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.