Gratis verzending vanaf €75,-

De voordelen van multi fotolijsten

21 februari 2019

Multi fotolijsten: voordelen en ideeën

Ze zijn een leuk alternatief voor een of meerdere wissel- of fotolijsten: multi fotolijsten. Deze zijn vaak goedkoper, compacter en er passen meer foto’s in. Omdat de achterwand is voorzien van een voet én ophangsysteem kan je ook nog eens zelf bepalen of je de fotolijst ophangt of neerzet.

Multi fotolijst aan muur

Ideeën voor foto’s in een multi fotolijst

Natuurlijk kan je helemaal zelf bepalen wat voor een soort foto’s je in een multi fotolijst gebruikt. Toch hebben we twee leuke ideeën voor jou.

  1. Bij een feest of evenement worden vaak foto’s in een reeks genomen. Denk aan een verjaardag of festival met vrienden. Erg leuk om deze herinneringen te combineren tot één geheel.
  2. In een kinderkamer kan een multi fotolijst ook een leuke toevoeging zijn. Plaats er bijvoorbeeld een aantal leuke prints in van een onderwerk waar jouw kind interesse in heeft.

Multi fotolijst voor kinderen

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een (multi) fotolijst? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over fotolijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.