Gratis verzending vanaf €75,-

Decoratief en multifunctioneel: krijtstickers

26 juli 2019

Decoratief en multifunctioneel: krijtstickers

Geen zin om gaten te boren in de muur of wil je bijvoorbeeld een krijtbord op een deur hebben? Dan zijn krijtstickers een eenvoudige oplossing. Om krijtstickers op te plakken hoef je geen Einstein te zijn. Je plakt ze in een handomdraai op elke ondergrond, mits deze vlak en niet te stoffig is.

Beschreven krijtbord bubble loop aan de muur

Krijtbord stickers in bijzondere vormen

Onze krijtstickers kan je gebruiken voor verschillende doeleinde, zoals raamstickers, naamkaartjes of labels op levensmiddelen. De meeste krijtstickers worden rechthoekig aangeboden. Gelukkig hebben wij binnen ons assortiment diverse krijtstickers met speciale vormen. Neem bijvoorbeeld ons Krijtsticker Bubble Loop 10x10 cm of Krijtsticker Schild 8x8cm, die dankzij hun vormen direct opvallen.

Beschreven magnetische krijtsticker aan de muur

Rechthoekige en vierkante (magnetische) krijtstickers

Als je net iets meer wilt doen met een krijtsticker dan zijn onze magnetische krijtsticker een leuk alternatief. Met magneten plak je hier bijvoorbeeld foto’s of documenten op. Dit maakt magnetische krijtstickers tot unieke en veelzijdige producten die je op allerlei egale oppervlaktes kunt plakken.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een krijtsticker? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over krijtborden en krijtstickers. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.