Gratis verzending vanaf €75,-

Dim je led lampen in een handomdraai

31 oktober 2019

Dim je led lampen in een handomdraai

De dagen worden donkerder en de temperatuur gaat steeds verder richting het nulpunt: de winter komt er weer aan. Dit is de perfecte periode om goed na te denken over de verlichting in jouw huis. Verlichting is namelijk dé sfeermaker voor jouw interieur. Maar wat als het licht bijvoorbeeld te sterk is en hierdoor de verkeerde sfeer uitstraalt? Kies dan voor een dimmer voor jouw led lampen.

LED stekker dimmer en LED lamp

De makkelijke stekkerdimmer

Veruit de meest makkelijke manier om jouw led lampen te dimmen is een led stekkerdimmer. Deze dimmer steek je gewoon in het stopcontact en klaar is kees. Zo heb je ook geen gedoe met montage op de lamp of in de muur. De stekkerdimmer is geschikt om led lampen te dimmen van 1 t/m 150 watt en halogeen lampen van 30 t/m 200 watt. Let dus wel op wat de wattage is van de lamp die je hebt of aanschaft.

Een dimmer monteren

Een andere manier van dimmen is of het monteren van een snoerdimmer tussen een snoer of het gebruik van een inbouwdimmer. Waar een snoerdimmer wordt gebruikt om een bestaande lamp met snoer te voorzien van dimfunctie, is de inbouwdimmer bedoelt om bijvoorbeeld de lamp boven de eettafel te kunnen dimmen. De inbouwdimmer wordt steeds vaker toegepast ter vervanging van de reeds aanwezige lichtschakelaar. Met de komst van steeds vaker uniekere lichtbronnen, bepaalt u zo zelf gemakkelijk de sfeer.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een dimmer voor jouw led lampen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over dimmers en lampen. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een e-mail sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.