Gratis verzending vanaf €75,-

Diverse nieuwe artikelen

23 oktober 2019

Diverse nieuwe artikelen

Wij zijn verheugd om je te mededelen dat ons lamp en licht assortiment weer is uitgebreid met een berg aan nieuwe artikelen. En we hebben ons niet op één productgroep gericht! In dit artikel vertellen wij je welke items we hebben toegevoegd.

Calex LED Filament Lamp Kalmar Globe XXL

Calex lampen uit de Colors, Arctic en Crystal collectie

De nieuwe collectie van Calex heeft pas recent zijn intrede gedaan. Wegens het grote succes hebben we nieuwe lampen uit de Colors, Arctic en Crystal collectie toegevoegd. Neem bijvoorbeeld de Calex LED Filament Lamp Kalmar Globe XXL Metallic Goud. Met zijn metallic gekleurd glas hoeft de lichtbron niet eens aan te staan om op te vallen. Je vindt een compleet overzicht van alle lampen op onze Calex collectie 2019 pagina.

Voordelige lampenbundels

Je kent het wel: in huis gaat een lamp kapot en vervolgens lijkt dit zich door het hele huis te verspreiden. Natuurlijk geen toeval, als je de lampen rond dezelfde tijd in de fitting hebt geplaatst. Perfect moment om te kiezen voor een van onze nieuwe lampenbundels. De nieuw toegevoegde bundels zijn een combinatie van 5 led lampen, in de lamp vorm Globe en Edison. Naast dat deze LED lampen met energielabel A+ al goed zijn voor je portemonnee, is de blijvende lage prijs ook erg prettig.

Messing plafondkappen en fittingen

Wie een eigen lamp gaat maken, komt niet om fittingen en plafondkappen heen. Ons assortiment bestond al uit een brede selectie van plafondkappen en fittingen met diverse kleuren en uitgangen, alleen ontbrak de kleur messing hier. Voor de doe-het-zelver hebben we daarom diverse nieuwe messing plafondkappen en messing fittingen toegevoegd.

Fittingen met snoer en plafondkap van Calex

Ben je niet zo’n doe-het-zelver? Ons assortiment bestaat nu ook uit diverse plafondplaten. Deze hebben we met fitting en snoer maar ook zonder. Hierdoor hoef je niet moeilijk te doen en hangt jouw licht creatie in een handomdraai op de juiste positie.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van lampen, plafondkappen, fittingen of plafondplaten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over lamp en licht artikelen. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een e-mail sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.