Gratis verzending vanaf €75,-

Een fotocollage met foto wandplanken

3 september 2019

Een fotocollage met foto wandplanken

Dé ideale manier voor het plaatsen van meerdere fotolijsten: een foto wandplank. Deze wandplank heeft met een diepte van 7,5 centimeter en een lengte tussen de 60 en 100 centimeter voldoende ruimte om diverse lijsten te tonen. Wij vinden het zelf erg leuk om ook te combineren met planten of andere accessoires.

Fotowandplank aan muur met fotocollage

Combineren er op los

Wat wij een van de leukste combinaties vinden, is het tonen van vele verschillende formaten fotolijsten. Op deze manier zorg je er voor dat de foto wandplank een speels uiterlijk krijgt ondanks dat deze misschien in een modern interieur wordt toegepast. Ook is het erg leuk om verschillende planten met de fotolijsten te combineren. Neem dan wel planten met een niet te groot blad, zoals verplanten. Zo voorkom je dat de plant voor de lijsten groeit.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een onze foto wandplanken? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over fotolijsten en foto wandplanken. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.