Gratis verzending vanaf €75,-

Fotoplank ideaal voor fotolijstjes

19 september 2017

Fotoplank ideaal voor fotolijstjes

Mooie herinneringen wil je koesteren, of het nu een mooie vakantiefoto is, of een dierbaar familieportret. Dat deze foto's een mooie omlijsting verdienen, daar is iedereen het wel over eens. Een mens maakt veel mee en dus zijn er ook veel momenten om in te lijsten, maar waar laat je al die lijsten?

Natuurlijk kunt u ze allemaal stuk voor stuk met een spijkertje aan de muur hangen, maar u kunt ook gebruik maken van een fotoplank. Deze biedt ruimte aan meerdere fotolijstjes en zorgt ervoor dat u zelf een collage kunt maken en deze ook weer eenvoudig kunt aanpassen. Handig, praktisch en creatief.

Fotoplank van steigerhout

Fotoplanken zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, maar een mooie omlijsting hoort naar onze mening niet op de eerste de beste fotoplank. Onze fotoplanken worden bij ons compleet met de hand gemaakt van steigerhout. Hierdoor ontstaat er niet alleen een fotoplank met een hele stoere uitstraling, maar is deze ook nog eens erg stevig. Deze fotplanken zijn eenvoudig te monteren en dankzij de opstaande rand blijven al uw fotolijstjes stevig staan.

Meest verkochte fotoplank

Een van de meest verkochte fotoplanken is de fotoplank steigerhout 100cm, op deze fotoplank heeft u dankzij het brede formaat genoeg ruimte voor al uw fotolijstjes. Kunt u ze dan nog niet allemaal kwijt? Plaats er meerdere onder elkaar, voor een bijzondere muur gevuld met uw mooiste foto's.

Foto Wandplank Steigerhout 100cm

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.