Gratis verzending vanaf €75,-

Kies een lijst voor jouw favoriete foto’s

6 november 2019

Kies een lijst voor jouw favoriete foto’s

Wat is er nou leuker dan foto’s maken van de meest memorabele en favoriete momenten en deze aan de muur te hangen. Jouw favoriete foto’s verdienen natuurlijk een lijst waar het ook echt draait om de foto, en niet om de lijst. Laat randloze wissellijsten daar nu perfect geschikt voor zijn.

Randloze wissellijst met vakantie foto

Alle focus op jouw foto

Veel lijsten hebben gekleurde en met patronen versierde randen, ook wel profielen genoemd. Er wordt dan een lijst gekozen die men prachtig vindt, zoals bijvoorbeeld onze fotolijsten wortelnoten. Men vergeet echter dat deze lijsten een nadeel kunnen hebben: ze leiden af van de foto. Met onze randloze wissellijsten zal dit door het ontbreken van de rand niet het geval zijn. Hiernaast zijn deze lijsten zonder rand wel voorzien van de meeste gemakken. Zo is de lijst eenvoudig te openen met clipjes aan de achterzijde, zodat je in een handomdraai de inhoud wisselt. Zoals je van ons gewend bent, zijn de lijsten zowel horizontaal als verticaal op te hangen. Wel zo makkelijk.

Maak een fotocollage

Wellicht vind je een enkele lijst aan de muur nogal statisch. Daar hebben we een hele simpele oplossing voor: maak een fotocollage. Hang meerdere lijsten naast, onder en boven elkaar en probeer diverse formaten te combineren. Ook kan je een aantal lijsten horizontaal en een aantal verticaal plaatsen. Probeer hier wel één thema te hanteren, zoals bijvoorbeeld een overheerlijke vakantie of andere gebeurtenis.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een randloze wissellijst? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over fotolijsten en wissellijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een e-mail sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.