Gratis verzending vanaf €75,-

Krijtstickers in álle maten

3 mei 2019

Krijtsticker met bubbelvorm met tekening aan muur

Krijtstickers in álle maten

Krijten blijft leuk en is zeker niet alleen voor de kids. De mogelijkheden zijn onbeperkt en je kan krijtstickers bijna overal toepassen. Je kan ze gebruiken als agenda, menukaart, kliedermuur en veel meer. Wij laten je twee toffe ideeën zien.

 

Krijtsticker als etikket op potten

 

Krijtstickers als etiket

Krijtstickers kunnen perfect gebruikt worden als label voor bijvoorbeeld potjes en glazen. Door de gladde ondergrond plak je de krijtstickers er in een handomdraai op. Schrijf er vervolgens op wat er in bijvoorbeeld het potje zit, en klaar is kees. Zodra je de inhoud van het potje wijzigt, veeg je deze met een vochtige doek weer schoon en schrijf je de nieuwe inhoud weer op. Signerie biedt diverse vormen van deze kleine krijtstickers aan. Neem bijvoorbeeld de Krijtsticker Bubble Loop 10x10cm of Krijtsticker Schild 8x8cm.

 

Krijtsticker met tekst op muur

 

Krijtstickers voor up de muur

Dat krijtstickers zo multifunctioneel zijn is natuurlijk een groot voordeel. Met krijtstickers transformeer je in een handomdraai jouw saaie muur tot bijvoorbeeld een creatieve ideeën-muur. Naast ideeën-muur kan je jouw krijtsticker ook gebruiken om bijvoorbeeld boodschappenlijstjes, notities, to-do-lijstjes of gewoon mededelingen op te schrijven. De krijtstickers zijn beschikbaar in formaten van 7x7 cm tot 80x100 cm. Zo zit er altijd een formaat bij die geschikt is voor jouw muur.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een krijtstickers? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over krijtstickers. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.