Gratis verzending vanaf €75,-

Laat iedere foto centraal staan

25 oktober 2019

Laat iedere foto centraal staan

Voor veel mensen zijn foto’s een van de meest dierbare bezittingen. Ze herbergen de mooiste, leukste en meest emotionele momenten en zorgen dat je deze nooit vergeet. Juist bij deze foto’s is het erg belangrijk dat je het juiste fotolijstje kiest. In dit artikel vertellen we hier meer over.

Fotolijst met passe partout

Kies het juiste fotolijstje

Buiten dat je natuurlijk het beste een fotolijstje kan kiezen die bij je interieur past, is het ook belangrijk om rekening te houden met de inhoud. Een leuke portretfoto staat bijvoorbeeld veel beter in een rustige lijst met een neutrale kleur. Hierdoor ligt de focus meer op de foto, en niet op de lijst, waardoor deze nog meer centraal komt te staan.

Gebruik een passe partout

Als je verwacht dat de lijst te druk wordt, kan je altijd kiezen om een passe partout te gebruiken. Een passe partout, vooral in een neutrale kleur, zorgt voor meer rust in de compositie. Tevens heeft het museumkarton van de passe partouts een beschermende werking, wat natuurkijk mooi meegenomen is.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een fotolijstje? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over fotolijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een e-mail sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.