Gratis verzending vanaf €75,-

Maak je bedrijf zichtbaar met dubbelzijdige-kliklijsten

19 augustus 2019

Maak je bedrijf zichtbaar met dubbelzijdige kliklijsten

Kliklijsten staan bekend als een van de meest efficiënte manieren om promoties en andere boodschappen te tonen. Toch hebben sommige ondernemers behoefte aan een andere oplossing. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je geen goede muur hebt om de kliklijsten aan te bevestigen. Gelukkig heb je hier bij dubbelzijdige kliklijsten geen last van!

Dubbelzijdige kliklijst in etalage

Dezelfde boodschap aan twee soorten publiek

Het grootste voordeel van dubbelzijdige kliklijsten zit al in de naam. Door het dubbelzijdige gebruik kan je dezelfde boodschap aan twee soorten publiek tonen. Bijvoorbeeld de klanten in jouw winkel en de passanten op straat. We zien dit type kliklijsten het meest terugkomen bij makelaars, openbare plekken en in de retail. Een groot voordeel is dat doormiddel van het kliksysteem, jouw posters in een handomdraai vervangen zijn.

Hang de kliklijsten netjes op

De dubbelzijdige kliklijsten worden geleverd met twee ophanghaken. Hiermee kan je de kliklijsten met bijvoorbeeld een touw of staaldraad aan het plafond bevestigen. Als je wat professioneler wilt overkomen kan je ook kiezen voor de Ophangset Kliklijst Dubbelzijdig. Met deze luxe ophangset heb je de mogelijkheid om het kliklijst netjes op te hangen aan het plafond of in de etalage.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een dubbelzijdige kliklijsten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over kliklijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.