Gratis verzending vanaf €75,-

Nieuw foto wandplanken

8 maart 2017

Nieuw foto wandplanken

Foto wandplanken, nieuw op de fotolijstenhandel van Signerie. Foto wandplanken zijn ideaal voor het plaatsen van meerdere fotolijsten. Onze wandplanken hebben een diepte van 7,5cm, waardoor u de mogelijkheid heeft om meerder lijsten te laten overlappen. De opstaande rand zorgt er uiteindelijk voor dat alle lijsten stevig op hun plek blijven staan.

Verschillende foto wandplanken

De wandplanken zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten, de kleinste wandplank is de foto wandplank steigerhout 60cm. Heeft u liever wat meer ruimte? Bij de foto wandplank steigerhout 100cm heeft u genoeg ruimte voor al uw fotolijsten. Naast deze foto wandplanken die allen zijn gemaakt van grijs steigerhout hebben wij deze ook in wit steigerhout, zoals de foto wandplank steigerhout wit 80cm.

Zwevende fotoplanken

Deze zwevende fotoplanken worden met de hand gemaakt van echt steigerhout, hierdoor hebben ze niet alleen een robuuste uitstraling, maar zijn ze ook nog eens heel erg stevig. Met de bijgeleverde tandhangers kunt u de fotoplank eenvoudig aan de muur bevestigen en deze als geheel laten 'zweven'.

Foto Wandplank 60cm

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.