Gratis verzending vanaf €75,-

Nieuw: Stoepborden DutchPro

3 april 2019

Nieuw: Stoepborden DutchPro

Signerie biedt een nieuwe serie veelbelovende stoepborden aan: de Stoepborden DutchPro. Deze stoepborden met watertank komen van Nederlandse bodem en zijn ontwikkeld om het meest extreme Nederlandse weer aan te kunnen.

Zilver stoepbord DutchPro

100% waterdicht en stormbestendig stoepbord

Net als alle andere stoepborden met watertank, zijn de DutchPro stoepborden voorzien van een handig kliksysteen. Uniek bij deze stoepborden, is dat zich aan de binnenzijde van dit kliksysteem vochtstrips bevindend. Deze zorgen er voor dat jouw posters niet beschadigen door vocht of vuil. Tel daarbij op dat de stoepborden voorzien zijn van een speciale veerconstructie en een watertank vanaf 40 liter, en je hebt een serie 100% waterdichte en stormbestendige stoepborden, die uitermate geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat.

Van alle gemakken voorzien

Natuurlijk zijn we niet vergeten om de stoepborden te voorzien van alle gemakken. De rugplaat van het stoepbord frame is schopbestendig, wat vandalisme moet voorkomen. Aan de binnenzijde van het handige aluminium klikprofiel bevinden zich posterklemmen, die het jou erg makkelijk maken om posters in de stoepborden te vervangen. Zoals bij alle stoepborden met watertank, is de watertank (van onbreekbaar kunststof) voorzien van handige wieltjes.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een (DutchPro) stoepbord? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over stoepborden. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.