Gratis verzending vanaf €75,-

Nieuwe LED lampen, kooldraadlampen en plafondkappen

23 augustus 2019

Nieuwe LED lampen, kooldraadlampen en plafondkappen

Om nog beter aan te sluiten bij jouw wensen hebben we ons assortiment uitgebreid met diverse nieuwe artikelen. Zo beschikken we nu over meer XXL lampen, nieuwe sensor lampen, grote plafondkappen en authentieke kooldraadlampen.

Nieuwe LED lampen

Nog meer blikvangers

Veruit onze meest opvallende lampen zijn de XXL lampen. Deze blikvangers hebben we nu in nog meer vormen en kleuren. Een van de sierlijke toevoegingen is bijvoorbeeld de Calex LED Filament Lamp Alicante. Deze XXL lamp in de vorm van een druiventros trekt gegarandeerd de aandacht.

Nieuwe sensor lampen

De sensor lampen bieden sfeer en gemak in iedere ruimte. Doordat deze lampen zijn uitgerust met een handige sensor, schieten deze automatisch aan wanneer het begint te schemeren. Dat is niet alleen erg handig, dit maakt het ook een ideale lamp voor buiten. Let op, om kortsluiting te voorkomen, de lamp op een droge locatie hangen.

Authentieke kooldraadlampen

Met de hand geblazen, ongekend warm licht en prachtige filamenten zijn wat de kooldraadlampen kenmerkt. Om ons huidige assortiment te versterken, hebben we een aantal nieuwe kooldraadlampen toegevoegd. Zo kun je bij ons nu ook de Kooldraadlamp Edison Gold Deluxe bestellen. Liever iets dat meer opvalt? Dan kies je voor de Kooldraadlamp Globe XL Gold. Deze lichtbron met een diameter van maar liefst 125 millimeter beschikt over prachtig filament dat wordt versterkt door zijn fraai geblazen glazen bol.

Grote plafondkappen voor meerdere lampen

Als je écht een unieke plafondkap wilt hebben dan haal je onze nieuwe XXL plafondkappen in huis. Deze heuse blikvangers hebben een hoogwaardige afwerking en zijn perfect om meerdere lichtbronnen mee te combineren. Beschikbaar in de kleuren wit en zwart met 3 of 7 uitgangen.

Nieuwe Kooldraadlampen

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een onze nieuwe artikelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over lampen en accessoires. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.