Gratis verzending vanaf €75,-

Nieuwe serie Calex lampen

7 augustus 2019

Nieuwe serie Calex lampen

Na lang wachten hebben we ze: de pareltjes uit de nieuwe serie Calex lampen. Deze serie opvallende led lampen geven een bijzondere uitstraling aan jouw interieur. Alle lampen zijn voorzien van een E27 fitting en hebben een geschatte levensduur van ruim 15.000 uur. We lichten in dit artikel twee collecties lampen uit.

Calex lampen in saffier blauw

Colors collectie

De colors collectie bestaat uit spraakmakende lampen met opvallende kleuren. Staat de lamp aan zie je het speelse filament door het gekleurde glas, wat een schitterend beeld geeft. Ondanks het gekleurde glas, geeft deze lamp een mooi warm licht. Deze collectie maakt het erg leuk om diverse led lampen te combineren. Beschikbaar in de kleuren smaragd groen, rozenkwarts roze, saffier blauw en topaas grijs.

Lampen uit de Calex Artic collectie

Artic collectie

Geïnspireerd op het koude noorden hebben deze lampen een minimalistische uitstraling. Het lijkt bijna alsof ze bedekt zijn met een dun laagje sneeuw. Je hoeft niet te verwachten dat deze lampen koud licht uitstralen, in tegenstelling zelfs. Het licht dat deze lampen uitstralen is extra warm, wat het meest doet lijken op een ochtend-middag zon. Van deze collectie hebben we momenteel 3 varianten beschikbaar; de Sala, Kumla en Karlskoga.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een Calex LED lamp? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over lampen. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.