Gratis verzending vanaf €75,-

Bannershandel, nieuw bij Signerie

12 januari 2015

Bannershandel, nieuw bij Signerie

Nieuw bij Signerie de Bannershandel, voor een breed assortiment Roll-up Banners tegen lage prijzen. Met uw eigen ontwerp en altijd gratis verzending.

Roll-up Banner in Basic en Deluxe uitvoering

Besteld u bij ons een Roll-up Banner, dan kunt u kiezen uit twee verschillende soorten cassettes. Prijstechnisch is onze Roll-up Banners Basic de beste keuze, dit zilverkleurige bannersysteem is gemaakt van hoogwaardig geanodiseerd aluminium en is ook los verkrijgbaar. Heeft u liever een luxere uitvoering, bekijk dan eens onze Roll-up Banners Deluxe. Deze heeft een mooi druppelvormig design en is voorzien van een handig kliksysteem, waarmee u gemakkelijk van print kunt wisselen. Beide varianten worden gedrukt op 470grams Stay Flat PVC en worden geleverd inclusief luxe opbergtas.

De Roll-up Banner in verschillende maten

Op de Bannershandel kunt u terecht voor een Roll-up Banner in veel verschillende maten. De Roll-up Banner 60x200 is de kleinste banner in ons assortiment, heeft u liever een groter formaat? Wij bieden banners aan in formaten oplopend tot 120x200. Naast deze standaard maten, hebben wij ook nog de Tafel Banners. Deze leuke kleine variant van de Roll-up Banner is er in de formaten A3 en A4, erg leuk voor op een tafel of toonbank.

Leuke alternatieven voor de Roll-up Banner

Met onze Textiel Banners hebben wij een leuk alternatief in huis voor de standaard Roll-up Banner. Van deze banners hebben wij een staande variant, maar ook een die u kunt ophangen aan de muur. Deze banners hebben een aluminium profiel waar het textiel doek in gedrukt wordt. Zo heeft u een grote, maar toch super strakke banner.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.