Gratis verzending vanaf €75,-

Passe partout met een wissellijst als perfecte combinatie

4 mei 2016

Passe partout met een wissellijst als perfecte combinatie

Dat onze wissellijsten voor talrijke doeleinden gebruikt kunnen worden, is een bekend gegeven. Met een wissellijst van de Wissellijstenhandel bent u gegarandeerd van een sfeervolle en verzorgde presentatie van al uw posters, foto's en certificaten. En dit ongeacht de afmeting! U kunt echter meer doen met onze lijsten. Heeft u bijvoorbeeld al eens naar onze passe partouts gekeken? Met een passe partout geeft u uw wissellijsten extra body en dit zorgt voor extra aandacht voor uw afbeeldingen.

Wissellijsten met passe partouts

Een wissellijst en een passe partout zijn ideaal samen te gebruiken. U vindt onze passe partouts in het linkermenu bij de Wissellijstenhandel. Voor het gehele en kleurrijke assortiment kijkt u op de Passepartouthandel.

Deze ideale combinatie is niet alleen handig om afbeeldingen die wat kleiner uitvallen passend te maken in een lijst. U kunt ook spelen met de kleuren en de extra dimensie die uw foto´s of diploma´s krijgen.

Inspiratie met een lijst en passe partouts

Onze grote maten wissellijsten zijn erg populair, zoals de Wissellijst 70x100cm en de Wissellijst 40x60cm. Voor alle maten lijsten hebben wij een passende passe partout. Bekijk nu onze Passe Partout Gebroken Wit 70x100cm of de Passe Partout Zwart 40x60cm en ontdek het zelf.

 

Wissellijst met passe partout

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.