Gratis verzending vanaf €75,-

Robuust en stoer: het stoepbord Round Tube

7 juni 2019

Robuust en stoer: het stoepbord Round Tube

Iedereen is wel bekend met de stoepborden met watertank en de a-model stoepborden. Elke winkelstraat in Nederland staat er vol mee. Natuurlijk is hier helemaal niets mis mee, maar voor de mensen die echt willen opvallen hebben we het perfecte stoepbord: de stoepborden Round Tube.

Round Tube zwart met poster en bedrukking

Opvallend en gebruiksvriendelijk

Dankzij de klassieke ronde vormen en robuuste voet is het een van de meest opvallende stoepborden die je kunt vinden. Daarnaast leent de ronde header van het Round Tube stoepbord zich uitermate goed om gepersonaliseerd te worden, met bijvoorbeeld een logo of boodschap. De ronde voet van het stoepbord maakt het stoepbord eenvoudig te verplaatsen.

Stoepbord met vintage kleuren

Een van de leuke eigenschappen van dit stoepbord is de kleur. Waar reguliere stoepborden vaak beschikbaar zijn in de kleuren zwart en zilver, zijn deze stoepborden beschikbaar in kleuren als vintage grijs en wit. En tezamen met de ronde vormen maakt dit de Round Tube stoepborden écht uniek.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een stoepbord Round Tube? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over stoepborden. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.