Gratis verzending vanaf €75,-

Bent u op zoek naar een stoepbord?

13 februari 2015

Bent u op zoek naar een stoepbord?

Stoepbordenhandel heeft altijd het stoepbord dat u zoekt in verschillende soorten & maten. Een stoepbord koopt u bij ons altijd voor een lage prijs en door onze grote voorraad kunnen wij zeer snel leveren. Daarnaast profiteert u bij de stoepbordenhandel ook nog eens van gratis verzending op elk stoepbord, zo heeft u voordelig en snel uw stoepbord in huis.

Stoepborden voor alle omstandigheden

U kunt voor alle omstandigheden stoepborden vinden bij de stoepbordenhandel. Het assortiment begint met stoepborden die spatwaterdicht zijn, deze zijn het beste geschikt voor overdekt gebruik. Voor stoepborden die buiten staan, hebben wij twee gradaties. De eerste zijn stoepborden die volledig waterdicht zijn, deze zijn voorzien van een rubberstrip zodat uw poster droog blijft. Ook voor stoepborden die onder alle omstandigheden buiten staan hebben wij een oplossing, de stormproof stoepborden. Deze stoepborden zijn niet alleen volledig waterdicht, ze zijn ook nog eens storm bestendig.

Het stoepbord A1 uitgelicht

Het stoepbord A1 is een van de meest verkochte stoepbord modellen in Nederland. Door het middelgrote formaat van het stoepbord A1 valt uw reclame goed op terwijl het stoepbord toch handig blijft in gebruik. Ook het stoepbord A1 is bij de stoepbordenhandel verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren en altijd voor een lage prijs.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.