Gratis verzending vanaf €75,-

Stoepborden van Nederlandse bodem

12 juli 2019

Stoepborden van Nederlandse bodem

Er gaat niets boven een product van Nederlandse bodem! Nederlandse producten zijn innovatief en Nederlandse producten staan voor kwaliteit. Deze combinatie zorgt voor topproducten, maar worden zelfs nog beter wanneer het een sociaal karakter krijgt. Een groot deel van het Signerie stoepbordenassortiment voldoet hieraan en daar zijn wij trots op!

Stoepbord DutchPro

Opvallend, hoge kwaliteit en Nederlands

De Stoepbord DutchPro is een stoepbord dat zich onderscheidt van alle andere stoepborden met watertank. Hoge kwaliteit materialen zijn er voor dit stoepbord geruikt, welke ervoor zorgen dat deze bestand is tegen iedere weersomstandigheid. Dit maakt hem uitermate geschikt voor locaties waar het veelal onmogelijk wordt gemaakt om een stoepbord te plaatsen vanwege bijvoorbeeld te harde wind. Met een schopbestendige rugplaat, is deze tot op zekere hoogte ook nog eens bestand tegen mogelijk vandalisme. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten en nu ook nog eens met extra korting!

Krijtstoepbord

Vintage uitstraling met een sociaal karakter

De krijtstoepborden van Signerie zijn uniek in de markt en verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Van kleuren tot aan houtsoort en van klein tot groot. De krijtstoepborden zorgen ervoor dat iedere ondernemer op een creatieve manier zijn reclame-uiting kan opschrijven en van dag tot dag kan wijzigen. De krijtstoepborden worden samengesteld uit kwaliteitsonderdelen en met behulp van een sociale werkplaats afgemonteerd. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen een uniek en onderscheidend reclamebord hebt, maar ook nog een van Nederlandse bodem en met een sociaal karakter!

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.