Gratis verzending vanaf €75,-

Styling-tip voor de foto wandplank

6 februari 2019

Styling-tip voor de foto wandplank

Fotolijsten zijn natuurlijk om aan de muur op te hangen en vazen plaats je in de vensterbank of op de kast. Maar is het niet veel gaver om deze accessoires op een foto wandplank te plaatsen? Hiermee voorzie je jouw interieur van extra kleur en stijl én voorkom je een lege muur.

Witte foto wandplank in kleurrijke keuken

Hip en industrieel

Onze steigerhouten foto wandplanken zijn perfect voor liefhebbers van een industrieel interieur. Het steigerhout zorgt voor een rauw randje dat perfect gecombineerd kan worden met een stoer interieur. Buiten het rauwe steigerhout bieden we de foto wandplanken ook aan in een hippe witte kleur. De twee verschillende kleuren zijn verkrijgbaar in drie formaten; 60 cm, 80 cm en 100 cm.

Een leuk aangeklede foto wandplank

Het geheim is: speel met verschillende hoogtes van de accessoires. Hierdoor creëer je diepte op een vlakke muur en maak je de ruimte net wat speelser en creatiever. Heb je een foto wandplank in de keuken, kies er dan bijvoorbeeld voor om er kookboeken, voorraadpotten of kruiden op te plaatsen. Zo maak je de keuken nog iets gezelliger (en praktischer).

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je een vraag over een van onze foto wandplanken, vraag het gerust aan een van onze productspecialisten via onze klantenservice.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.