Gratis verzending vanaf €75,-

Tafelkrijtbordjes voor horeca

22 mei 2019

Tafelkrijtbordjes voor horeca

Tafelkrijtbordjes zijn er in allerlei soorten en maten; van prikkertjes tot krijtbordjes met voet en van leitjes tot magnetische krijtbordjes. Niet gek, want ze zijn erg multifunctioneel. Zo kun je er mededelingen op kwijt, promotionele acties of een dagaanbieding.

Magnetisch tafelkrijtbordje op houten ondergrond

Voor op tafel, etalage of bar

Een van de meest multifunctionele tafelkrijtbordjes is ons Magnetisch Tafelkrijtbord Steigerhout A4. Leuk aan dit krijtbordje is dat deze magnetisch is, waardoor je naast teksten bijvoorbeeld ook foto’s kunt tonen. Door de handige staander kun je dit tafelkrijtbordje gebruiken om de openingstijden te tonen in de etalage, een speciale actie onder de aandacht te brengen op de bar of voor een mededeling bij de ingang van jouw zaak.

Tafelkrijtbordje met voet en tekening

Licht gewicht en lange levensduur

Als je een tafelkrijtbordje zoekt dat zeer lang mee gaat en scherp geprijsd is, ben je bij onze tafelkrijtbordjes met voet aan het juiste adres. Deze zijn beschikbaar in de formaten A4 (210x297 mm), A5 (148x210 mm) en A6 (105x148 mm). De krijtbordjes zijn licht van gewicht en hebben een dikte van 5 mm. Dit maakt ze perfect voor het tonen van menu's en tijdelijke aanbiedingen in cafés, restaurants en hotels.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een tafelkrijtbordje? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over krijtborden. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.