Gratis verzending vanaf €75,-

Uitgelicht: kliklijsten met hout look

22 mei 2019

Uitgelicht: kliklijsten met hout look

Kliklijsten zijn er in de meest uiteenlopende kleuren en soorten. Van bijvoorbeeld kliklijsten met een dik profiel van 32 mm tot een vintage gele kliklijst en van elegante 15 mm kliklijsten tot rode kliklijsten. Toch is er nog een variant die nog meer opvalt in het assortiment: kliklijsten hout.

Kliklijst hout aan muur

Een landelijke uitstraling

Waar onze andere kliklijsten vaak een moderne uitstraling hebben, geven de kliklijsten hout een prachtige landelijke uitstraling die binnen het interieur van vele horeca zaken valt. Het 25 mm profiel is voorzien van een hout-look die op afstand bijna niet van echt te onderscheiden is, waardoor de kliklijsten bijna op fotolijsten lijken.

Voorzien van alle gemakken

Zoals je van ons gewend bent is de kliklijst voorzien van alle gemakken. Zo klik je het profiel in een handomdraai open en vervang je hiermee eenvoudig je poster. Elke kliklijst hout wordt standaard geleverd met een anti-reflectie folie om de poster te beschermen tegen vuil en uv-licht. Om te zorgen dat je meteen aan de slag kunt met de kliklijsten, ontvang je ook schroeven en pluggen.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een kliklijst met hout look? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over kliklijsten. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.