Gratis verzending vanaf €75,-

Bent u op zoek naar een kliklijst?

23 januari 2015

Op zoek naar een kliklijst?

Bent u op zoek naar een kliklijst? De Kliklijstenhandel heeft altijd de kliklijst die u zoekt. Wij hebben een grote hoeveelheid op voorraad, in verschillende kleuren, soorten en maten. Hierdoor kunnen wij snel leveren en daar bovenop profiteert u bij ons altijd van gratis verzending op elke kliklijst.

Kliklijsten A3 voor verschillende toepassingen

Het maakt niet uit waar u de kliklijst voor gebruikt, voor elke toepassing zijn er bij ons kliklijsten A3 verkrijgbaar. Wij hebben de normale kliklijst A3 voor binnen gebruik, maar ook een waterdichte kliklijst voor buiten.

De kliklijst staat bekend om de eigenschap, dat hij gemakkelijk open te klikken is. Om te voorkomen dat iedereen zomaar uw kliklijst kan openen, bieden wij onze kliklijsten ook aan met een beveiliging. De kliklijst A3 is beschikbaar in twee beveiligde soorten. Bij de eerste variant heeft u een bijgeleverde raamsleutel nodig om uw kliklijst te openen, de tweede variant is voorzien van een slot die u met een inbus kunt openen.

Wilt u echt opvallen met uw kliklijst, kijk dan eens naar onze kliklijsten A3 met verlichting. Deze kliklijst is aan de achterkant voorzien van LED verlichting, in combinatie met een speciale backlit poster creëert u extra aandacht voor uw afbeelding.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.