Gratis verzending vanaf €75,-

Versier je dubbelglas fotolijst met bladeren, veren of krijtstift

14 januari 2019

Versier je dubbelglas fotolijst met bladeren, veren of krijtstift

Eén van de grootste trends dit jaar zijn bij uitstek de dubbelglas fotolijstjes, ook wel bekend als transparante fotolijstjes. Hier kan je een foto of illustratie in lijsten, maar veel leuker is om hier gedroogde bladeren, veren of andere items in te lijsten. Zo kan je die mooie bloemen of een herfstblad voor altijd bewaren.

Doe mee met de botanische trend

De afgelopen tijd hebben steeds meer interieurtrends zich gekenmerkt door natuurlijke elementen. We zien steeds meer prints met bloemen, planten en bladeren maar ook het gebruik van bijvoorbeeld riet neemt toe. Nu zou je een standaard poster kunnen kopen maar het is veel leuker om zelf een blad in een dubbelglas lijst in te lijsten!

Dubbelglas fotolijst met herfst blad

Creatief met een krijtstift

Ook een hele gave manier om jouw dubbelglas fotolijst te versieren, is met een krijtstift. Krijtstiften zijn uitermate goed te gebruiken voor gladde oppervlaktes en kunnen dus ook voor glas gebruikt worden. Laat je creativiteit de vrije loop en schrijf er een grappige tekst op of maak een leuke illustratie.

Dubbelglas fotolijst met krijtstift tekst

Geleverd inclusief veer

Om te zorgen dat je jouw lijst meteen kan gebruiken, hebben we de lijst al voorzien van een leuke veer. Deze kan je eventueel in een handomdraai vervangen door de clipjes aan de achterzijde.

Dubbelglas fotolijst met pauw veer

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je een vraag over een van onze dubbelglas fotolijsten, vraag het gerust aan een van onze productspecialisten via onze klantenservice.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.