Gratis verzending vanaf €75,-

Vintage en multifunctionele krijtborden

11 oktober 2019

Vintage en multifunctionele krijtborden

Op zoek naar een leuk krijtbord voor jouw hal, keuken of restaurant? Onze magnetische krijtborden zijn hier uitermate geschikt voor. Zo kan je naast alleen teksten en tekeningen ook foto’s of documenten op het krijtbord plaatsen.

Magnetisch krijtbord steigerhout met krijt tekening aan de muur

Klassiek krijtbord met moderne kenmerken

De magnetische krijtborden zijn de perfecte mix tussen een klassiek uiterlijk en moderne kenmerken. Zo is het bord te beschrijven met zowel krijtjes als krijtstiften. Ook wordt het krijtbord geleverd inclusief ophangmateriaal, die zowel horizontaal als verticaal te gebruiken is.

Magnetisch krijtbord steigerhout flair aan de keukenmuur

In verschillende formaten en kleuren

Onze magnetische krijtborden zijn beschikbaar in diverse kleuren, zodat er altijd een tussen zit voor jou. Het assortiment bestaat uit zwart, wit, blank, bruin en steigerhout. De formaten van de krijtborden variëren tussen 40x50 cm en 70x90 cm. Tevens hebben we nog een speciaal krijtbord: Magnetisch Krijtbord Flair 50x70 cm. Dit krijtbord is voorzien van een rand, waarop je bijvoorbeeld accessoires of schrijfwaren kan plaatsen.

Rechtstreeks uit onze werkplaats

De vintage krijtborden worden uit massief hout vervaardigd in onze ambachtelijke werkplaats. Hierbij worden de hoogste kwaliteitsstandaarden gebruikt met oog voor elk detail.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van magnetische krijtborden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over krijtborden. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.