Gratis verzending vanaf €75,-

Waar gebruik je krijtbord platen voor?

5 juli 2019

Waar gebruik je krijtbord platen voor?

Een krijtbord plaat zodat de kids lekker creatief kunnen spelen in de tuin of een krijtbord plaat in de keuken waar je boodschappen en reminders op schrijft. Voor een knutsel liefhebber is het mogelijk om zelf aan de slag te gaan en een lijst om de krijtbord plaat te maken. Het aantal mogelijkheden is enorm!

Magnetische krijtbord plaat aan de muur in de keuken

Magnetische krijtbord plaat voor in de keuken

Eén van de meest voorkomende plekken voor een krijtbord blijft de keuken. Ook een magnetische krijtbord plaat zou hier niet misstaan. Je kan er van alles opschrijven: van boodschappen tot verjaardagen of gewoon een leuke tekst. Omdat de randen van dit product niet zijn afgewerkt kun je hier ook een mooie lijst omheen knutselen. Zo ben je dubbel creatief bezig!

Krijtbord plaat voor buiten een de wand

Krijtbord platen voor buiten

Voor de mensen die ergens op een locatie buiten een krijtbord willen plaatsen, beschikken we ook over krijtborden voor buiten. Deze krijtbord platen zijn 5 mm dik en hebben een waterdichte coating aan de zijkanten. Bij de krijtbord platen worden ophangmaterialen meegeleverd, zodat je meteen aan de slag kunt!

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een krijtbord plaat? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over krijtborden en krijtstickers. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.