Gratis verzending vanaf €75,-

Waarom een krijtstoepbord?

11 januari 2019

Waarom een krijtstoepbord?

Stoepborden met een watertank of a-stoepborden zijn een prachtige manier om reclame te maken. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en de inhoud is in een handomdraai te vervangen. Ondanks het gebruiksgemak zien we toch een verschuiving in het gebruik van stoepborden. Waar vroeger de meeste horeca en winkels stoepborden met watertank of a-stoepborden gebruiken zien we tegenwoordig steeds vaker krijtstoepborden voorbij komen.

Beschreven krijtstoepbord

Een groei aan populariteit

De stijging in populariteit hebben de krijtstoepborden niet aan niets te danken. Doordat de stoepborden zijn te beschrijven met krijtstiften en krijt kunnen promotionele wijzigingen eenvoudig worden aangepast. Zo hoef je bijvoorbeeld niet een hele nieuwe poster af te laten drukken. Dit is voornamelijk bij horecazaken een enorm pluspunt. Een oude dagaanbieding kan makkelijk plaatsmaken voor de dagaanbieding van het nieuwe seizoen en de naam van een nieuw speciaal biertje is binnen enkele minuten toegevoegd aan het krijtstoepbord.

Beschrijven van het krijtstoepbord

Een leuk geschreven tekst of mooie illustratie fungeert als een soort visitekaartje voor jouw zaak. Het wekt interesse op bij de voorbijgangers en zorgt ervoor dat jouw stoepbord meer opvalt. Probeer het bord zo duidelijk mogelijk te maken en verwerk er eventueel wat grappigs in. Maak het niet te gek, ook voor krijtborden geldt: less is more. In een eerder geschreven blog-bericht geven we je graag wat meer tips over het schrijven op krijt(stoep)borden.

Beschreven krijtstoepbordje op tafel

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je een vraag over een van onze stoepborden, vraag het gerust aan een van onze productspecialisten via onze klantenservice.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.