Gratis verzending vanaf €75,-

Winterproof met wissellijsten

14 oktober 2015

Winterproof met wissellijsten

Met onze wissellijsten kunt u, ondanks de naderende winterdagen, vasthouden aan de warme herinneringen van de zomer. Uw vakantiefoto’s zullen overal en altijd schitteren in onze wissellijsten en de aandacht krijgen die ze verdienen.

Breed assortiment wissellijsten

De wissellijsten van Signerie zijn er in talrijke kleuren en maten, zodat u altijd verzekerd bent van een passende wissellijst. Onze wissellijsten zijn te combineren met verschillende formaten foto’s en onze kleurrijke collectie zorgt ervoor dat u altijd een geslaagde match heeft met de kleurcontrasten van uw afbeeldingen.

Effecten met wissellijsten

Zo kunt u kiezen voor de Wissellijst 70x100cm Rood, waar u bijvoorbeeld uw panorama foto’s in kunt vereeuwigen. De rode omlijsting van deze wissellijsten voegt een extra dimensie toe aan zwart-wit foto’s.

Ook de sfeervolle Wissellijst Hout is een aanrader. Met hun mooie houten omlijsting zijn dit type wissellijsten een aangename toevoeging aan uw woning of kantoor.

Of wat dacht uw van onze populaire Wissellijsten Randloos? Deze wissellijst heeft een geheel ondergeschikte rol aan uw foto’s, die de leidende rol hebben en ongestoord de show kunnen stelen binnen uw interieur.

Laat u inspireren in onze wissellijstenhandel en haal het beste uit uw foto’s en posters.

Zit de wissellijst die u in gedachten had er niet bij? Geen zorgen, want wij leveren ook maatwerk. U kunt voor meer informatie of voor een passende offerte mailen naar verkoop@signerie.nl.

 

wissellijstenhandel

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.