Gratis verzending vanaf €75,-

Zomerse krijtborden voor horeca

26 juli 2019

Zomerse krijtborden voor horeca

De zomer viert met ruim 30 graden deze week hoogtij. Voor veel mensen is dit hét moment om na een harde dag werken een lekker drankje te doen op een terrasje. Het is dan wel fijn als het terras er netjes bij staat, en alle promoties duidelijk getoond worden. En laat krijtborden daar nou uitermate geschikt voor zijn!

Groot krijtbord voor buiten aan de muur

Grote krijtborden

Voor wie een groot oppervlak wil beschrijven raden we de krijtborden buiten aan. Deze krijtborden zijn beschikbaar in diverse formaten van 30x40 cm tot en met 122x244 cm. Ideaal om bijvoorbeeld het gehele weekmenu op te schrijven, en dan houdt je nog ruimte over!

Kleine krijtborden

Het is wel leuk om eens iets anders te doen dan een standaard krijtbord. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om doormiddel van het leitje of een prikketje een nieuw speciaalbiertje of gerecht mee te promoten. Ook erg leuk vinden we het Magnetisch Tafelkrijtbord Steigerhout A4. Dit klein formaat krijtbord is magnetisch en heeft dankzij het steigerhout een vintage look.

Vraag het aan onze productspecialisten!

Heb je hulp nodig bij het bestellen van een krijtbord voor horeca? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Hier assisteren onze productspecialisten jou graag bij al jouw vragen over krijtborden en krijtstickers. Je kan bellen naar 085 - 48 90 032 of een email sturen naar verkoop@signerie.nl.

« Terug

Copyright 2024 Signerie Tel 085-4890032

Gebruik van deze website betekent dat je onze algemene voorwaarden accepteert.